Skip to main content

Zanshin Yoga

Efter godt 50 års undervisning i diverse kampsporter, har jeg besluttet mig for at stoppe, derfor er også Zanshin Yoga holdet desværre lukket ned, jeg takker alle de elever der igennem årene har deltaget på mine hold.

Hilsen
Ulla Lundberg

 

En sund sjæl i en sund krop er en god og positiv målsætning.

Husk: “Du er, hvad du tænker”

Med positiv tænkning,
fjerner du negativitet,
som kun gør ondt værre
og gør dig måske gammel før tid.

Eksamineret Yoga-Lærer Ulla Lundberg
Master of Zanshin-Yoga

Gennem mere end 30 år har jeg arbejdet med Yoga og har været eksamineret Yogalærer siden 1977.
Jeg har arbejdet med forskellige Yogasystemer og samtidig udviklet mit eget Yoga system, Zanshin-Yoga ud fra ideer og erfaringer samlet fra utallige undervisningstimer i Danmark, Tyskland, Østrig, Italien, USA, og Sicilien.

I Zanshin-Yoga bliver der lagt vægt på, at indøve en god og rigtig vejrtrækning, at arbejde med en rigtig udstrækning af kroppens led og muskler, at forebygge rygskader, at afhjælpe allerede opståede ryg- og ledproblemer, at lære at stå, gå, sidde og ligge rigtigt og at lære en effektiv afslapning sammen med et korrekt åndedræt.

Den store bredde af elever har givet mig et godt grundlag for at vurdere den positive virkning af Zanshin-Yoga, som er udviklet så alle kan være med. Zanshin-Yoga er ligeledes udviklet med et gradueringssystem, så det via forskellige prøver, med stigende sværhedsgrad er muligt at opnå en Zanshin-Yoga lærergrad. Ved hver bestået prøve, vil der blive udstedt et original Zanshin-Yoga diplom, som altid vil være underskrevet af en eksamineret Zanshin-Yoga lærer.

Som tidligere sygeplejerske har jeg et godt kendskab til bl.a. menneskets bevægeapparat, muskler og indre organer. Mens jeg arbejdede hos en Kiropraktor lærte jeg hvor vigtigt det er, at arbejde og bevæge sig rigtigt. Desuden har jeg en god kontakt til en Klinik for fysioterapi, hvor jeg altid kan henvende mig med specielle spørgsmål.